Primera dècada del partit ARA Catalunya amb visió ambiciosa al futur immediat

ARA Catalunya ha celebrat avui el seu desè anniversari des de la fundació del partit al Palau Firal de Reus. En la seva commemoració, la direcció del partit ha fixat com a objectius prioritaris l’organització interna i l’expansió territorial més enllá a la demarcació de Tarragona que també els permeti tenir presència a la política supramunicipal.

PUBLICITAT

En l’acte, hi ha hagut la presència de 17 compromissaris dels consells locals que el partit té representació, així com d’altres municipis, on el partit té grups promotors i on esperen tenir membres electes en les properes eleccions municipals. En total s’hi han aplegat més de 60 persones al Palau Firal de la capital del Baix Camp.

El secretari general d’Ara Catalunya, Daniel Rubio Angosto, ha explicat el moment actual que viu el partit i la seva visió de futur.

Així doncs, s’ha celebrat el primer decenni del partit amb una gran ambició pel futur i ser trascendent a les corporacions locals i supramunicipals.

ARA Catalunya ha constituït 4 comissions que es reuniran periòdicament on es desenvoluparan els programes que defineixin, tal com diuen des del partit com a “centre ampli de Catalunya amb base municipalista”.

PUBLICITAT