Primeres passes del Nàstic per definir la plantilla per la pròxima temporada

El Nàstic comença a definir la plantilla de cara la pròxima temporada. L’entitat grana ha informat aquest dilluns a la tarda que deu jugadors del primer equip van finalitzar la seva relació laboral amb el Nàstic el 30 de juny i, per tant, han quedat lliures de qualsevol dret i obligació amb l’entitat.

PUBLICITAT

D’aquests deu jugadors, el Nàstic ha ofert la renovació a quatre: Nacho González, David Concha, Ander Gorostidi i Pablo Trigueros. Aquest últim no ha acceptat l’oferta i ja s’ha acomiada del club i l’afició a través d’Instagram. Per altra banda, els sis jugadors que no continuaran defensant la samarreta grana són Dani Parra, Andy Escudero, Álex Mula i Maurizio Pochettino. A aquest grup cal afegir Iker Recio i Alan Godoy, que finalitzen la cessió i tornen als seus respectius clubs, l’AD Alcorcón i el Deportivo Alavés.

Pel que fa a la resta de la plantilla, inclòs l’entrenador, Dani Vidal, el club ha especificat que tenen contracte en vigor per la pròxima temporada 2024-2025. Per altra banda, el Nàstic també recupera dos jugadors que tenia cedits, Hamza Bellari i Iván de la Peña, que s’uniran a la disciplina grana a l’inici de la pretemporada.

PUBLICITAT