Primeres passes per la renovació total de la gossera municipal

Les instal·lacions de la gossera municipal de Tarragona es troben en procés d’una remodelació significativa des d’aquest mes d’abril. De fet, ja s’han dut a terme les primeres passes per millorar les seves instal·lacions i la renovació que tenia prevista l’Ajuntament per enguany.

PUBLICITAT

De moment, s’han dut a terme tasques d’arrenjament de la tanca de separació, entre la gossera i la protectora. A més, s’ha pulit l’aparició d’òxid en algunes tanques de ferro.

Pel que fa a la protectora, també s’hi estan fent petites millores als panys i tanques dels boxes de la instal·lació, amb la necessitat de canviar-ho per falta de conservació i manteniment.

La consellera de Benestar Animal de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar explica que les instal·lacions han tingut una manca d’inversió en els darrers anys.

Els treballs de millora i arrenjament de la gossera municipal han comptat amb un pressupost de més de 15.000 euros per part del consistori. Finalment, Carla Aguilar ha destacat que Tarragona vol ser una ciutat “cuidadora” i que es preoucupi pel benestar animal.

PUBLICITAT