Primeres passes per revitalitzar el Parc de la Ciutat

L’Ajuntament de Tarragona, juntament amb l’associació Tecletes engeguen una prova pilot per dinamitzar el Parc de la Ciutat. Per això l’associació Tecletes durà a terme diverses activitats per infants a partir d’aquest mateix mes de maig i fins a finals de juny.

PUBLICITAT

El Conseller de Territori i Medi Ambient, Xavier Puig, ha explicat que a més de tot això augmentaran la seguretat del parc, i el manteniment d’aquesta zona. Puig ha reconegut que això són les primeres actuacions, i a curt termini, que duran a terme en aquesta zona, però que la intenció és fer-ne més. En aquest sentit ha dit que han escoltat i s’han reunit amb el Moviment Associació de Veïns de Pere Martell, i això és una primera passa.

Des de Tecletes també han assegurat que estan en contacte amb ells i que recolzen les seves iniciatives. I han defensat la necessitat de potenciar aquest espai, com explica Maruxa Roel, la Presidenta.

Recordem que des de l’Associació de Veïns Moviment Pere Martell defensen que aquest espai sigui important a Tarragona, així ho explica Lorena Holm, Presidenta de l’entitat.

Puig ha recordat que es duran a terme actuacions més a llarg termini com la intervenció de la Quinta de Sant Rafel. I pel que fa al tema de la inclusió des de Tecletes han deixat molt clar que li donen tot el suport.

PUBLICITAT