PRIMÍCIA RCTGN | Una part de Tarraco Viva s’instal·larà al Moll de Costa

Una part significativa de la programació de Tarraco Viva tindrà enguany com a escenari el Moll de Costa del Port de Tarragona. Els tinglados 1 i 2 i el Refugi 1 acolliran algunes de les activitats més rellevants del festival de reconstrucció històrica, que se celebrarà entre el 13 i el 26 de maig.

PUBLICITAT

Ho ha anunciat al programa ‘Bon dia Tarragona’ de Ràdio Ciutat de Tarragona el director d’Acció Climàtica i Territori del Port, Rafael López-Monné. I és que Tarraco Viva, que arriba a la 26a edició, té com a lema enguany ‘El Mediterrani a l’antiguitat. Un mar de cultures, trobades i conflictes’. Aquesta temàtica, diu López-Monné, està molt vinculada a un dels eixos de present i futur del Port de Tarragona

López-Monné no ha volgut detallar les activitats que es programaran al Port a l’espera de la presentació oficial del festival. La programació de Tarraco Viva és un exemple de la nova línia d’actuació al Moll de Costa, més enllà de les activitats culturals. La mediterraneïtat i la sostenibilitat en són les dues línies principals. En aquest context s’han organitzat les primeres jornades sobre l’aigua, amb debats, jornades tècniques, xerrades, exposicions i espectacles. La iniciativa arrenca aquest dijous i es prolongarà fins al 5 de maig. 

La idea d’aquestes ‘Setmanes de l’Aigua’ és convidar tothom a debatre i reflexionar sobre aquesta problemàtica en el context de la crisi climàtica.

Entre les activitats de les Setmanes de l’Aigua hi ha uns debats sobre la gestió de l’aigua als rius Siurana, Francolí, Ebre i Gaià durant 4 divendres consecutius i una exposició de fotoperiodistes d’arreu del món que s’inaugura aquest dijous 11 d’abril al Tinglado 1.  

PUBLICITAT