Prop de 400 metges, infermers i estudiants voluntaris davant el COVID-19

Més de 45 professionals de la sanitat i fins a 270 estudiants universitaris s’ofereixen per a col·laborar davant la infecció del COVID-19. Es tracta de la resposta a la crida que va sorgir fa uns dies en el marc del Pla de Contingència del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. 

PUBLICITAT

En total són fins a 31 metges de la província de Tarragona que s’han posat en contacte amb el Col·legi de Metges per donar suport davant la infecció del COVID-19. A ells, cal sumar les sol·licituds d’infermers, auxiliars d’infermeria i altres que sumen un total de 78 professionals sanitaris que estarien disposats a col·laborar. 

La resposta per part dels estudiants universitaris ha estat molt positiva. Fins a 270 estudiants de diverses especialitats que han mostrat el seu suport de diferents graus com medicina, infermeria o fisioteràpia que han estat els més nombrosos. Tot i així estudiants d’altres especialitats com nutrició, veterinària o fins i tot ciències biomèdiques també han volgut col·laborar de forma desinteressada.                      

PUBLICITAT