Protesten contra la circulació de trens de mercaderies per la costa tarragonina

Centenars de persones han fet aquest migdia una marxa ciutadana per Tarragona convocada per la Plataforma Mercaderies per l’Interior amb el lema ‘Fora trens de mercaderies de les poblacions’. L’entitat continua reclamant als representants polítics que vetllin responsablement per la vida i salut dels seus ciutadans i no permetin que el tercer fil del corredor mediterrani passi per la via de la costa.

PUBLICITAT

La marxa ha començat amb una concentració al Balcó del Mediterrani on s’ha llegit un manifest i s’ha iniciat la marxa cap a l’Ajuntament de Tarragona, a la plaça de la Font. Allà l’alcalde, Rubén Viñuales i representants dels partits polítics del consistori, els han rebut i se’ls ha lliurat el manifest amb les demandes.

Des de la plataforma recorden que encara esperen resposta del Ministeri de Transports pel que fa al traçat definitiu del corredor del Mediterrani. Tenen clar que la solució ha de ser una via segregada per a les mercaderies que discorri allunyada dels nuclis poblats.

A la marxa s’hi han sumat ciutadans de totes les poblacions afectades pel traçat del corredor mediterrani per la via de la costa: El Vendrell, Roda de Berà, Creixell, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, Reus i Vila-seca.

PUBLICITAT