PSC, PP i C’s planten la reunió al Govern a la reunió dels pressupostos

Segueix la polèmica amb el pressupost d’aquest 2021 a l’Ajuntament de Tarragona. El Conseller d’Economia, Jordi Fortuny, va convocar una reunió per pressentar els comptes als grups de l’oposició aquest dilluns a la tarda. Però el PSC, Ciutadans i el PP van decidir plantar al Conseller i no assistir en aquesta trobada.

PUBLICITAT

Sònia Orts, Consellera de Ciutadans, ha explicat que “no els havien donat cap ordre del dia, ni cap esborrany de com seran aquest pressupost” per això van decidir no assistir-hi.

Orts ha comentat que tenen prevista una trobada amb el Govern per parlar dels comptes aquest dijous, però que encara han de debatre si hi assistiran.

Per la seva banda el PSC ha explicat que en aquella reunió no s’havia de parlar de res que ja no s’hagués dit, i per tant no era una negociació. La seva portaveu, Sandra Ramos, ha coincidit que “no els havien facilitat cap document”.

Ramos ha comentat que tenen la reunió amb el Govern dimarts que ve on esperen ja tenir alguns números sobre la taula per poder comentar.

Per la seva banda José Luis Martín, portaveu del PP, ha tornat a defensar una baixada dels impostos. I reclama que l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, prengui les regnes de la ciutat.

PUBLICITAT