Puig: “no puc parlar en nom de Pinedo, però vull que es quedi”

Xavier Puig, responsable de les negociacions de l’ajuntament de Tarragona per part d’esquerra Republicana, ha reiterat avui la voluntat que Hermán Pinedo i Carla Aguilar conservin el seu lloc dins del govern municipal. El conseller assegura que les negociacions amb Junts per Tarragona “no s’han fet d’esquenes” i “l’acord actual es va assolir en un sol cap de setmana“.

PUBLICITAT

Puig manifesta que aquest canvi de govern és fruit del “desgast d’unes negociacions massa prolongades“. Els líders de govern expressen que l’opció de pactar l’ampliació amb la CUP era damunt la taula des de feia temps i han esgotat la seva paciència. Tot i això, el conseller expressa que “la decisió és personal, però des del govern volen que Hermán Pinedo es quedi“. Finalment Hermàn pinedo ha comunicat a En Comú Podem la seva marxa del grup municipal per quedar-se al govern de Tarragona.

El grup municipal que lidera l’ajuntament va decidir finalment tancar el nou òrgan el dia que es complien dos anys d’aquest mandat. Per a Esquerra Republicana, “aquest moviment no podia fer-se esperar“. Puig ha volgut remarcar també que “no existeix voluntat que el govern municipal sigui independentista, sinó de valors republicans”.

PUBLICITAT