Punt final a la iniciativa d’art urbà amb tres nous murals

La tercera edició d’art urbà conclou amb la presentació de tres nous murals. Els encarregats de posar color a la ciutat amb les seves obres han estat tres artistes locals.

PUBLICITAT

El primer mural ha estat creat per Hugo Prades. Aquest està ubicat al circ romà i hi ha representades dues aurigues romanes. El segon porta el nom de l’Ariadna Pardines i està ubicat a la plaça de les Amèriques a Sant Pere i Sant Pau. L’artista ha commemorat el 50è aniversari del barri il·lustrant trets identitaris d’aquest com el vollei, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i la plaça de la Sardana, entre altres.

Finalment, l’il·lustrador Edu Polo ha estat l’encarregat de posar-li llum a una de les bastides de Ca l’Ardiaca, a la plaça dels Cabrits. L’artista ha assegurat que l’objectiu és fer divulgació històrica i que és important haver apostat per la Tarragona medieval.

Cal recordar que aquesta iniciativa va donar el tret de sortida el novembre de 2021 amb la voluntat de dinamitzar el comerç a través de la dignificació d’espais públics.

PUBLICITAT