RAC1 porta a Salou a la seva carrera més multitudinària

Diumenge 15 d’octubre va tenir lloc la vuitena edició de la cursa de RAC1 a Salou que va concloure amb la victòria en categoria masculina de Josep Díaz i de Elisa Melilli en femenina. El punt neuràlgic de l’esdeveniment va ser el passeig Jaume I on des de primera hora del matí es van aplegar participants i acompanyants creant un ambient festiu i familiar.

Pere Granados, alcalde i president del patronat municipal, Eulàlia Carbonell, directora gerent de RAC1, i Xavi Pérez, director de continguts de l’emissora, van donar el tret de sortida als 2.274 corredors que van significar la prova d’aquestes característiques més multitudinària a Salou fins a la data. Els 5 km de recorregut van portar als participants pels carrers més emblemàtics de la ciutat amb l’inici i la meta al passeig Jaume I.

Per la seva part, l’alcalde de Salou Pere Granados va voler posar l’accent en la importància d’aquest esdeveniment esportiu multitudinari per a la promoció de Salou més enllà de l’oferta de sol i platja així com en l’aposta ferma del seu govern per una oferta diversificada amb l’objectiu d’aconseguir la desestacionalització.