“Radical Market Tarragona” torna a Tarragona després de tres anys

Arriba a la Tarraco Arena plaça una nova edició de grans descomptes de reconegudes marques. Es pot assistir a partir d’aquest divendres fins al diumenge, amb una entrada de dos euros. Els menors de dotze anys poden entrar gratis. Podràs gaudir de descomptes fins a seixanta, setanta i vuitanta per cent. L’horari serà de 10 h – 22 h els tres dies.

PUBLICITAT

Moda, sabates, accessoris i fins i tot productes de cosmètica, és el que podràs trobar en aquesta edició. Marques com Calvin Klein, Vans, Nike, Fila amb grans descomptes amb relació en el seu preu original. S’esperen entre vint-i-cinc i trenta mil persones visitin la Tarraco Arena i seguir en la” mateixa línia d’edicions anteriors”, ha esmentat una de les organitzadores de l’esdeveniment, Teresa Castroviejo. Com totes les edicions intenten que hi hagi productes per tothom. Podràs descobrir marques del món de la moda com “O’neal”, “ElevenParis”, “Tommy Hilfiger“, entre d’altres. A més a més hi haurà una zona gastronòmica de “foodtrucks” catalanes amb tota mena d’aliments.

Teresa Castroviejo, una de les organitzadores de l’esdeveniment ha esmentat que “després de tres anys tenim moltes ganes de tornar” i “en aquesta edició la zona d’Urban tindrà molta importància“.

En la teva entrada podràs participar en un sorteig fins a 1.000 €. Tota la informació la trobaràs a l’estand de la fira. A més a més, Radical Market també es realitzarà a Girona i a Barcelona, en la segona setmana d’abril i l’última de maig respectivament.

A més a més, amb “l’App de Tarraco Arena”, podràs gaudir fins a un 10% de descompte en la teva compra d’entrades de concerts i esdeveniments, entre altres avantatges.

PUBLICITAT