Ramon Miralles, nou director de Nàutic Tarragona i del Reial Club Nàutic

Ja és oficial, s’ha presentat a la piscina del Reial Club Nàutic de Tarragona a Ramon Miralles, nou director gerent de la marina i del club.

PUBLICITAT

Miralles, després d’una llarga i fructuosa etapa al capdavant del Club Tennis Reus Monterols, arriba a Tarragona en un moment crucial pel complex que formen la marina i el club nàutic. El principal objectiu serà el de liderar el procés de transformació i creixement que l’entorn ha de viure els pròxims anys, un cop concedida la concessió de l’espai fins al 2036.

Andrea Mazzanti, presidenta del Reial Club Nàutic de Tarragona va destacar durant la presentació de Miralles, que aquesta incorporació és una aposta segur ajudarà a fer créixer el club, la marina i la ciutat i poder així començar nous reptes i projectes esportius i nàutics que permetin renovar la concessió molts més anys.

Miralles, per la seva part, durant la seva intervenció va agrair la confiança a la junta, a Alejandro Demiddi, a Xavier Potente i va mostrar la motivació davant d’aquest repte de fer créixer el club en nombre de socis, d’aficionats i
d’esportistes i de començar el projecte d’obres que canviaran la imatge de la marina.

PUBLICITAT