Reivindicació veïnal per millorar l’estat del pipican del Parc de la Ciutat

Falta d’atenció, de cura, de seguretat i de civisme, aquest podria ser el recull de les demandes que reivindiquen molts dels veïns del centre de Tarragona que veuen com des de fa mesos l’estat deficient del pipican del Parc de la Ciutat no millora.

PUBLICITAT

Un espai destinat per la diversió i seguretat dels gossos de la ciutat que ha perdut la seva funció i objectiu davant la frustració d’uns veïns que ja fa temps que intenten que les seves queixes arribin a l’Ajuntament a través de recollides de firmes.

Les principals demandes d’aquests veïns i veïnes és el retorn del subministrament d’aigua de la font, que s’arregli la tanca que actualment fa que alguns gossos s’escapin del perímetre del pipican, una major il·luminació per la nit i, sobretot, que es tapin els diversos forats de gran tamany que hi ha i que posen en perill tan als gossos com als seus propietaris.

Imatge cedida per veïns de la zona d’una xeringa trobada
al pipi-can del Parc de la Ciutat de Tarragona

Josep, veí de la zona i un dels impulsors d’aquestes reivindicacions, demana que des de l’Ajuntament comprovin per ells mateixos l’estat d’aquest espai i que hi posin solució.

Imatge cedida pels veïns de la tanca del pipi-can del Parc de la Ciutat de Tarragona

Així doncs, aquests veïns i veïnes seguirant fent pressió perquè aquesta situació canvii i recuperin les ganes i la seguretat de gaudir amb els seus gossos d’un espai que va néixer per aquest objectiu.

Imatge cedida pels veïns d’un dels forats del pipi-can del Parc de la Ciutat de Tarragona

PUBLICITAT