Renalyse un pas més a prop de transformar el tractament de la malaltia renal crònica

La companyia derivada de la URV Renalyse ha obtingut 1.000.000 d’euros entre inversió pública i privada que permetran començar amb la industrialització del seu dispositiu de diagnòstic de la malaltia renal crònica.

PUBLICITAT

L’empresa va sorgir com a spin off de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i amb el suport del Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació (CTTI) l’any 2017 amb la missió de desenvolupar un dispositiu mèdic per millorar els tractaments de la malaltia renal. Ara, amb el finançament rebut es podrà certificar el seu producte de diagnòstic in vitro i arribar al mercat al 2026.

El dispositiu, que rebrà també el nom de Renalyse permetrà als usuaris mesurar tres dels paràmetres clau per als pacients amb malaltia renal crònica amb la finalitat de poder rebre una atenció immediata en el cas de patir problemes greus que puguin sorgir en el domicili. El projecte també comercialitzarà una plataforma d’assistència per a ús personal que podrà ser consultada tant pels pacients com pels metges.
L’aspecte diferencial que ofereix Renalyse és un dispositiu més econòmic i que proporciona resultats immediats, de manera que el pacient pot realitzar un seguiment de la seva malaltia des del seu domicili, sense necessitat de ser un expert.

PUBLICITAT