Repsol fa pinya amb les quatre colles castelleres de la ciutat de Tarragona

Repsol ha signat un conveni de col·laboració amb les quatre colles castelleres de la ciutat de Tarragona. Aquests quatre patrocinis representen una quantitat global de 26.000 euros, que les entitats podran destinar a les seves iniciatives i projectes.

PUBLICITAT

Els convenis entren en el marc del seu compromís amb la cultura popular i les Festes de Santa Tecla, amb les que enguany porten col·laborant 25 anys. El suport a les colles tarragonines l’han escenificat, a la plaça de les Cols de la ciutat, junt amb els presidents de les quatre agrupacions. El director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, ha explicat que per Repsol és molt important el foment i patrocini de la cultura castellera, amb la que, afirma, comparteixen molts valors. 

Per la seva banda, els quatre presidents de les colles, Oriol Olivé (Xiquets de Tarragona), Yasmina Armesto (Colla Jove Xiquets de Tarragona), Lluís Monfort (Xiquets del Serrallo) i Frederic Arias (Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau), han volgut agrair el suport de Repsol i el seu compromís històric amb els castells i amb la cultura popular. 

PUBLICITAT