Retiren el tren accidentat a Vila-seca i es normalitza el servei de Rodalies

Els tècnics de Renfe retiren el tren accidentat a Vila-seca i es normalitza el servei a les línies R14, R15 i R16 de Rodalies. Segons la companyia, es va retirar de matinada per “no interferir en el servei de viatgers”. Els treballs van consistir en poder desallotjar el comboi accidentat i transportar-lo al taller per la seva reparació pels danys causats. Una vintena de tècnics van intervenir en poder retirar el tren de rodalies i amb un tren-taller procedent de Reus van ajudar a desvincular-lo.

accident ferroviari vilaseca
PUBLICITAT

La locomotora ja va retirar-se al llarg del migdia del dilluns i al llarg del dia es restablien vies que havien quedat tallades a causa de l’accident. Els Mossos d’Esquadra es troben investigant les causes del xoc frontal que va deixar diversos ferits i el balanç va ser de 29 persones ferides. Dels 6 ferits greus, ja només quedava aquest dilluns a la nit una persona ingressada amb un pronòstic no greu.

L’accident entre la locomotora i el tren de Rodalies de Renfe va produïr diverses afectacions en el servei amb retards de més d’una hora i mitja en operar només per carretera. Adif i Renfe també han iniciat una invesigació paral·lela per tal d’esclarir les causes dels fets.

PUBLICITAT