Reunió amb DGAIA per aturar la privatització de La Mercè

Aquest dijous, vora les 10:20 h del matí, els delegats d’UGT i CCOO s’han presentat als Serveis de Tarragona de Drets Socials per exigir una reunió amb els responsables de DGAIA i del Departament de Drets Social arrel de la situació que pateix el Centre d’Acollida de La Mercè.

PUBLICITAT

Des del Centre d’Acollida de la Mercè reclamen que no els hi han donat cap mena de resposta des que es van assabentar d’aquesta privatització de la llar Xaloc, que acull nois d’entre 12 i 18 anys i que es produirà el proper 1 de juny.

Natàlia Martínez, treballadora social a La Mercè i delegada de CCOO, comenta que després d’entrar als Serveis de Tarragona de Drets Socials, els hi han concertat una cita demà a les 16 h amb Ester Cabanes, directora general de la infància, i Oriol Amorós, secretari general de drets socials.

Des de La Mercè esperen aturar aquesta privatització, ja que asseguren que des de DGAIA i des del Departament de Drets Social no s’han tingut en compte els drets dels treballadors, ni dels nens del centre.

PUBLICITAT