Ricard Lahoz renova el seu compromís amb Ràdio Ciutat de Tarragona

El programa Tarragona 100×100 de Ricard Lahoz acaba la seva primera temporada amb èxit. Més de 400 convidats i convidades han passat pels estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona durant els gairebé 10 mesos de programa per apropar l’atualitat més local als micròfons.

PUBLICITAT

Lahoz, valora molt positivament aquesta primera temporada i creu que han aconseguit l’objectiu del programa.

Mirant cap el futur, de cara a la temporada que ve, Ricard Lahoz renova el seu compromís amb Ràdio Ciutat de Tarragona i tornarà a ser una de les figures centrals de la ràdio la propera temporada amb un nou programa que combinarà la informació i les entrevistes d’actualitat amb la mateixa essència i criteri periodístic i que començarà el proper dilluns 27 de setembre.

Lahoz assegura que el programa de la propera temporada seguirà el mateix camí però que obriran la porta a més formats.

Lahoz va començar la seva relació i compromís amb Ràdio Ciutat de Tarragona el 17 d’octubre del 2018 amb una entrevista a l’aleshores alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Després de gairebé 4 anys, l’aposta del periodista i d’aquest mitjà segueix sent igual de forta i el compromís queda totalment renovat.

Així doncs, els matins de Ràdio Ciutat de Tarragona tornaran a omplir-se d’actualitat i d’informació i seguiran tenint una de les veus referents del periodisme al Camp de Tarragona.

PUBLICITAT