Ricomà defensa a ECP com a socis prioritaris pels pressupostos

L’ajuntament de Tarragona ha estat tot el 2022 treballant amb els pressupostos prorrogats i amb modificatius de crèdits. L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha volgut significar que “aquesta situació no ha aturat la ciutat i amb esforç han tirat endavant tots els seus projectes”.

PUBLICITAT

Fa unes poques setmanes el líder del PSC de Tarragona va oferir públicament a l’ajuntament una “mà estesa per negociar els pressupostos del 2023”. Davant d’aquesta proposta l’alcalde de la ciutat ha volgut remarcar que “parlaran amb tothom, però la prioritat és elaborar el pressupost amb els actuals socis de govern, Junts per Tarragona i la CUP”. A més també ha volgut remarcar que “els seus socis prioritaris encara són En Comú Podem”, amb qui encara compten per signar el pressupost del 2023.

Tot i que el debat polític actual indica el contrari l’alcalde han defensat que “no està previst augmentar els impostos en el futur immediat”. No obstant això, ha advertit de l’horitzó on “la Unió Europea obligarà a augmentar la taxa de la brossa”.

PUBLICITAT