Ricomà: “La crisi de Govern no pot tirar enrere els projectes de ciutat”

La crisi política del Govern de la Generalitat és una de les notícies de la setmana, després que Esquerra Republicana fes fora als seus socis de govern amb la destitució del vicepresident Jordi Puigneró. Fet que posa en l’ull de mira dels tarragonins alguns dels projectes en marxa com el nou Hospital Joan XXIII, el fòrum judicial o la ciutat de repòs i vacances, liderats precisament per carteres de Junts per Catalunya.

PUBLICITAT

L’alcalde de Tarragona Pau Ricomà ha volgut remarcar als micròfons del Bon Dia Tarragona, que “aquestes iniciatives no poden posar-se en perill per un canvi de govern”. Pel que fa a la ciutat de repòs i vacances ha destacat que “està vinculat a un fons Next Generation i no pot tirar enrere”. Pel que fa als altres dos l’alcalde defensa que “són projectes de país de gran rellevància” i assegura que “el consistori serà exigent perquè no es tirin enrere”.

Com a principal alcalde d’Esquerra Republicana a Catalunya ha volgut també refermar que “prefereix un govern com més ampli millor, però per sobre de tot estable i lleial”. En aquest sentit, ha defensat que “en qualsevol decisió que es prengui dins d’una institució s’han de tenir en compte les afectacions que té en la ciutadania”.

PUBLICITAT