Ricomà: “La resposta als aiguats de Santa Tecla va ser perfecta”

L’alcalde de Tarragona i la consellera de festes han valorat aquest divendres les festes de Santa Tecla 2022 agraint a totes les persones que han fet possible la seva excel·lència. Unes festes que afirmen “són les que han tingut més gent al carrer”.

aiguats santa tecla tarragona serrallo
PUBLICITAT

Ho exemplifiquen actes com la diada castellera, que va concentrar a 10.000 persones a la plaça de la Font. Les dades turístiques ho mostren també amb una mitjana del 70% d’ocupació a tots els equipaments hotelers i un 100% durant els dos caps de setmana. Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, explica que “un terç de les consultes de turisme van ser referents a les festes, per sobre de les de Patrimoni que són molt habituals. L’alcalde ha volgut també valorar d’excel·lent, el treball coordinat del consistori, cossos policials i la ciutadania durant la gestió dels aiguats”.

Unes festes que, destaca el consistori, han estat possibles gràcies a la implicació de les entitats i el talent tarragoní. 25 mitjans de comunicació local, nacionals i estatals van donar cobertura als més de 400 actes d’aquestes festes, un fet que, segons indica l’alcalde, mostra al món la importància d’aquesta ciutat a través de la cultura popular.

PUBLICITAT