Riuclar celebra la seves festes amb el retorn dels seus actes tradicionals

Des de dijous fins diumenge el barri de ponent de Riuclar, torna a celebrar les seves festes del barri replet d’actes tant pels més petits com els més grans.

PUBLICITAT

Riuclar comença la seva festivitat aquest dijous en el tradicional homenatge a les persones de la tercera edat. L’acte principal que comença  la festa i que enguany seran homenatjats fins a 75 persones i seguidament es realitzarà el pregó de festes. Durant els dos primers dies els més petits gaudiran de concursos i jocs infantils i el dissabte a la tarda la festa de l’escuma. El concert del divendres torna el “Rock in clar” a càrrec d’Orvital i Dr. Rock. El dissabte serà torn de la xaranga “els desmadrats”, l’ofrena floral i un vermut rumbero. Pel que fa a el diumenge és el torn de la missa Rociera i l’actuació de “Alma flamenca”. Javier Martí president de l’AVV Riuclar esmenta que “hi ha hagut una parada de dos anys que gràcies als veïns podem tirar-ho endavant”.

Un dels actes sorpresa d’aquest any és el Holi Festival i festa de l’espuma que es realitzarà el diumenge per donar fi a la festivitat.

PUBLICITAT