Roger Padrós, presenta el seu nou videoclip al Teatret del Serrallo

El proper 7 de maig, a les 12 h al Teatret del Serrallo es presenta el treball del guanyador del premi “PortAutor-es Port Tarragona 2021”. Roger Padrós, guanyador del premi, presentarà el diumenge vinent el videoclip d’una de les seves composicions musicals.

PUBLICITAT

La iniciativa del Port, PortAutor-es es consolida com un aparador artístic per aquells artistes que arriben al final i acaben professionalitzant la seva trajectòria. Sota la batuta de la direcció artística d’Irene Garrido, el Port es transforma en un veritable plató cinematogràfic on en Roger Padrós posa la veu.

El barceloní, que va passar pel programa musical La Voz, va presentar el seu primer àlbum discogràfic La Vida és Millor l’octubre de 2022. Amb aquest disc ha aconseguit 3 nominacions als premis Enderrock i el premi a millor artista revelació de “Els 40 Catalunya”, consolidant-se com un dels artistes emergents amb més projecció de l’escena catalana.

El concert, on es presentarà el binomi entre música i port industrial, serà d’entrada gratuïta i les invitacions poden trobar-se a la plataforma entradium.com.

PUBLICITAT