Roger Padrós triomfa a la 4a edició del Portautors

El Teatret del Serrallo va tornar a viure el Portautors amb públic amb el retorn de la presencialitat després que l’any passat s’hagués de viure aquest certamen online.

Roger Padrós i Jan, el guitarrista
PUBLICITAT

De les 40 candidatures presentades, el jurat va seleccionar només 6 per la gala final celebrada aquest dissabte a la tarda. Raquel Herreros, Charlom Platz, Marta Shanti, Sonia Linares, Lola Bou i Manel Brancal i Roger Padrós van ser els escollits per arribar a aquesta final.

Roger Padrós va ser el protagonista de la nit i el clar guanyador del certamen amb tres premis: el premi del públic, el premi del Port de Tarragona que consisteix en l’enregistrament d’un videoclip i el més destacat, premi del jurat, que ofereix la participació l’any vinent a 6 festivals d’arreu del territori. Padrós se sent molt orgullós i satisfet i creu que el millor premi és que la seva música arribi a més gent.

Així doncs, el Portautors ha tornat amb èxit al Teatret del Serrallo recuperant la seva essència i presencialitat i reconeixent un any més el talent local com el de Roger Padrós, un nom que ben aviat sonarà molt més pel nostre territori.

PUBLICITAT