Roig: “Tarragona ha de ser un referent cultural al sud de Catalunya”

Maria Roig, directora de l’escola de lletres de Tarragona ha estat escollida com a número 2 a la llista de Pau Ricomà a les eleccions d’aquest 2023. La candidata independent ha manifestat al Bon Dia Tarragona que vol aconseguir la regidoria de cultura sota el govern d’Esquerra Republicana.

PUBLICITAT

Roig ha detallat que la seva gran voluntat com a possible regidora de cultura és “seure al despatx per escoltar a tothom”, tot amb la intenció de “donar cabuda a totes les propostes sota un pressupost limitat”. La directora ha destacat que la ciutat compta amb grans festivals, com el FITT o el REC, però “s’han de potenciar i obrir-los per fer-los més grans i coneguts”. Objectius amb els quals vol, “fer de Tarragona un referent cultural al sud de Catalunya”. Per a Roig, la funció de l’ajuntament ha de ser la “d’agent facilitador dels artistes emergents”, tot i que ha destacat que “la cultura no pot ser gratuïta”.

Roig també ha detallat que “ja està preparant el seu traspàs a l’escola de lletres i la resta de projectes als quals està vinculada”, amb la intenció de deixar-los “abans que comencin les eleccions”.

PUBLICITAT