Rosario, Amaia i Vanesa Martín no actuaran a Tarragona a l’estiu

Tarragona havia preparat un Festival d’Estiu amb noms com Vanesa Martín, Amaia Romero i Rosario. Uns noms que finalment no actuaran a la ciutat, segons han informat els promotors a Ràdio Ciutat de Tarragona. Les dates dels concerts tampoc apareixen a les webs de les artistes ni a les seves agendes.

Foto: Instagram Amaia Romero
PUBLICITAT

Tot plegat, segons ha explicat la Consellera de Festes, Begoña Floria, forma part de la “reorientació” del Festival d’Estiu. La Consellera ha volgut deixar molt clar que no s’anul·la, però per temes econòmics derivats del despreniment del sostre del Teatre Tarragona, s’han hagut de cancel·lar aquests concerts i es faran altres activitats. Floria, no ha volgut avançar noms, però ha assegurat que hi haurà tributs.

Amb tot plegat la Consellera ha destacat que a l’estiu hi ha molta activitat cultural a la ciutat, i també ha remarcat que en cap cas es tanca el Camp de Mart.

Beret sí es farà, però el dia 12 d’agost a la Tarraco Arena Plaça, així com Manolo Garcia es va fer al Palau de Congressos.

El Festival Indie passa a la tardor

Recordem que des de l’Ajuntament de Tarragona també s’havia anunciat que enguany un Festival Indie. La intenció era que fos de format reduït i no sabien ben bé on l’ubicarien. Doncs derivats d’aquests problemes econòmics, la Consellera, ha explicat que havia de ser dins aquests grans concerts, i per això tampoc es farà ara a l’estiu. Ha dit que es passa a la tardor sense concretar dates.

PUBLICITAT