Rubén Viñuales: de líder de Ciutadans a voler encapçalar el PSC

Així com es va anunciar aquest cap de setmana Rubén Viñuales, actual Diputat pel PSC al Camp de Tarragona al Parlament de Catalunya, i exlíder de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona, es presentarà a les primàries del PSC per ser alcaldables a les eleccions municipals del 2023. 

PUBLICITAT

Viñuales ha demanat el suport de tots els militants, i ha assegurat que la seva intenció és “recuperar la il·lusió de Tarragona”. Ha fet un discurs molt adreçat als barris i ha volgut remarcar que si acabés sent alcalde, seria el primer d’un barri de Ponent, en el seu cas de Campclar. 

Viñuales ha defensat el creixement de la ciutat, i la unió dels barris amb el centre a través de l’Horta Gran. I ha deixat molt clar que mai, en cap cas, pactaria amb VOX. 

En aquests moments no hi ha cap altra candidatura per les primàries, però l’aspirant a candidat ha defensat per sobre de tot la unitat. 

A la presentació oficial d’aquesta candidatura s’han pogut veure dos dels caps més visibles del partit a Tarragona, com la seva portaveu, Sandra Ramons, i el Conseller Berni Álvarez, de qui també s’havia parlat com a possible persona per liderar el PSC a la ciutat. No han volgut avançar res, però en cas que prosperés la candidatura, és evident, que anirien a les llistes de l’ara Diputat al Parlament. 

PUBLICITAT