Salou acollirà la gala final de Miss Espanya

El prestigiós concurs de bellesa nacional, Miss RNB Espanya, tindrà lloc a Salou el dissabte, dia 13 d’abril. Aquest certamen determinarà qui serà la representant d’Espanya en els reconeguts concursos de Miss Supranacional i RNB Hispanoamericana.

PUBLICITAT

Malgrat que la gala final del concurs està programada per al dissabte, 13 d’abril a les 22 h al Teatre Auditori de Salou, les candidates arribaran al municipi uns dies abans. Durant la seva estada, tenen preparada una àmplia agenda d’actes esportius, socials i humanitaris, incloent-hi visites a algunes entitats solidàries del municipi.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat la importància de l’esdeveniment, no només pel seu aspecte de bellesa, sinó especialment per la seva empremta social i solidària.

Granados ha remarcat que durant una setmana, Salou es converteix en l’epicentre de la bellesa nacional i ha tingut paraules d’elogi pel compromís humanitari de les concursants, que converteixen el certamen en una experiència encara més enriquidora.

PUBLICITAT