Salou celebra la X Fira d’Entitats amb una gran varietat d’activitats al Passeig Jaume I

El passeig Jaume I de Salou acollirà aquest dissabte 15 de juny la desena edició de la ‘Fira d’entitats’, una fira dirigida a públics de totes les edats que acollirà fins a 35 estands d’entitats diferents.

PUBLICITAT

La fira, que funcionarà de forma ininterrompuda de les 10 del matí fins a les 20 h, té com a objectiu principal fomentar la cohesió social i la participació ciutadana a través d’una plataforma que ofereix visibilitat a les associacions locals, promocionant les seves tasques i projectes. Dins dels estands, els visitants podran gaudir d’activitats com jocs educatius, concursos de bàsquet i handbol, partides simultànies d’escacs o una exposició sobre l’evolució de Cap Salou entre d’altres. A més, les persones que assisteixin podran participar en una masterclass d’Art Teràpia o a una cercavila de Gegants de Salou.

A la tarda i després d’un dinar popular d’associacions la tarda continuarà amb un Ndjembé Show per l’associació de senegalesos de Salou i rondalles i jotes aragoneses per l’associació cultural Aragonesa. Cap al vespre, l’Associació de Cubans a Catalunya 2013 oferirà una tarda de copla amb Gracia de Triana.

PUBLICITAT