Salou comptarà amb un pàrquing dissuasiu per Setmana Santa

Ja han començat les obres per fer un aparcament dissuasiu a Salou. Una superfície plana i accessible per allotjar uns 200 vehicles, per tal de donar una solució a la demanda d’estacionament en els punts àlgids de la temporada. Aquesta idea s’emmarca dins d’un projecte de renaturalització que pretén fomentar espais verds que enriqueixi l’entorn urbà. Es preveu que l’aparcament estigui en funcionament per Setmana Santa

PUBLICITAT

Amb aquesta proposta l’Ajuntament de Salou reafirma la seva aposta per la sostenibilitat, ja que a l’aparcament es plantaran plataners per a la reforestació. Aquests arbres són escollits per la seva dualitat: proporcionen una generosa ombra durant l’estiu, mentre que durant l’hivern, la seva absència de fullatge permet una major penetració de la llum solar. Els 80 arbres previstos es plantaran a intervals de 9 metres, i també s’inclourà la instal·lació de 35 lluminàries solars autònomes i telegestionades.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, afirma que aquest aparcament contribuirà a reduir el nombre de vehicles al centre de la ciutat, aspecte clau per a ells, ja que el seu objectiu final és millorar la qualitat de vida tant dels residents com dels visitants. El projecte ha estat pressupostat en 160.000 € i finançat amb els Fons Next Generation de la Unió Europea.

PUBLICITAT