Salou Essences, una nova aposta turística en forma de perfum

Què penses quan et parlen de Salou? Platges i espais naturals increïbles, bona gastronomia, turisme, oferta comercial i molts plans per fer… En definitiva, penses en diversió i tranquil·litat. Precisament tots aquests elements són els que vol captar la nova fragància de la capital de la Costa Daurada. Una fragància anomenada Salou Essences que té el propòsit de promocionar la destinació turística. La seva creadora, Begoña Aubà, explica quines són les seves propietats.

PUBLICITAT

Segons Aubà, el perfum és ideal tant per a homes com per a dones. De fet, el mateix alcalde de Salou, Pere Granados, admet que a partir d’ara sempre se’l posarà perquè li encanta.


Tothom pot adquirir Salou Essences dirigint-se al Patronat de Turisme salouenc. La iniciativa es va presentar a Saragossa el passat dilluns, i això va ser així per doble motiu. D’una banda, perquè la fragància ha nascut a terres manyes de la mà de Saphir Parfums, i per l’altra per la importància del mercat turístic aragonès a Salou. Un dels més de 200 convidats a la presentació va ser el president del Govern de l’Aragó, Jorge Antonio Azcón, que així descrivia el que significa Salou per als aragonesos.


El mandatari també va expressar la seva confiança en l’esforç que fa Salou per a continuar sent una destinació turística excel·lent.


L'alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat pel president del Govern de l'Aragó i l'alcaldessa de Saragossa.
L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat pel president del Govern de l’Aragó i l’alcaldessa de Saragossa.

Aquesta mateixa confiança és la que també va expressar l’alcaldessa de Saragossa, Natalia Chueca, també present a l’acte.


En definitiva, Salou continua apostant no només per la promoció turística, sinó per la potenciació de la seva marca. Una identitat pròpia que a partir d’ara també es percebrà a través d’una carícia a l’olfacte.

PUBLICITAT