Salou fomenta la sostenibilitat amb la renovació de la plaça de la Sardana

L’alcalde de Salou, Pere Granados, el passat dimecres, va visitar les obres de la plaça de la Saradana, situada al final del carrer Saragossa en la confluència de l’autovia de Tarragona. La plaça forma part del projecte de millora de les 11 places del municipi, finançat pel fons Next Generation, que es preveu que finalitzi aquest juliol.

PUBLICITAT

El pressupost total per a la renovació del total de places és de 2.200.000 euros, amb l’objectiu de millorar la sostenibilitat i la qualitat de vida dels seus ciutadans. A la plaça de la Sardana, la vegetació està tenint una important renovació. Els antics arbres Populus alba, són substituïts per arbres de ribera, més resistents al canvi climàtic i a les altes temperatures, proporcionant ombra i una barrera verda. 

El paviment de la plaça serà substituït per un nou mobiliari urbà. Es restaurarà la font ornamental que començarà a funcionar a partir d’octubre. Però, el típic monument de la Sardana i les torres d’il·luminació amb els noms dels instruments de la Cobla es mantindran intactes.

També, Granados, destaca la importància d’aquestes obres perquè es tracta d’un projecte que no només millora l’estètica i la funcionalitat, sinó també demostra el compromís amb la sostenibilitat i el benestar amb els residents, millorant així  la seva qualitat de vida. 

PUBLICITAT