Salou nominat al prestigiós premi “Destinació Excel·lència Turística”

Salou ha estat nominat al premi Destinació Excel·lència Turística, un guardó que busca reconèixer els principals actors del sector turístic per la seva contribució excepcional al desenvolupament i la innovació, en aquest àmbit.

PUBLICITAT

El premi  Destinació Excel·lència Turística és una categoria dintre dels Premis Mencey Futurista d’Honor 2024 concedits per FUTURISMO i la nominació significa per a Salou un gran reconeixement que el destaca dintre del mapa turístic nacional. Els premis són un referent en el sector turístic i distingeixen professionals, empresaris, empreses i destinacions que han demostrat una trajectòria destacada, innovació en gestió, compromís social i sostenibilitat, lideratge turístic, adaptació i resiliència, i la promoció de valors i autenticitat en les seves comunitats. La nominació de Salou en aquesta categoria reafirma el seu compromís amb la qualitat i la innovació en l’oferta turística sostenible mantenint, al mateix temps, el respecte pel medi ambient i la cultura local.

Només els empresaris i professionals del sector turístic podran participar en la selecció dels guanyadors, mitjançant una votació en línia, fins al dijous 15 de febrer. I la cerimònia de lliurament dels Premis tindrà lloc durant la celebració de Futurismo 2024, els dies 25 i 26 d’abril de 2024, a Tenerife.

PUBLICITAT