Salut inicia els cribratges intensius a l’Hotel Salut de Tarragona

Salut posa en marxa demà els cribratges intensius a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona per detectar casos de COVID-19

En aquesta primera fase inicial, que comença demà dissabte 5 de desembre, aquests cribratges es realitzaran a l’Hotel Salut ubicat al Hotel SB Express, a la Plaça de les Corts Catalanes número 4. Els horaris per adreçar-se són el dissabtes i dimecres de 9h a 13.00h del matí i dilluns, dimarts, dijous i divendres de 15.30h a 19.30h de la tarda.

Autor: David Oliete
PUBLICITAT


Les mostres que es realitzaran en aquests dos punts seran Tests d’Antigen Ràpid (TAR) amb mostra nasofaríngica a població asimptomàtica a partir dels 16 anys. Així doncs, s’exclou a la població simptomàtica, a persones identificades com a contactes estrets d’un cas positiu de COVID-19 i a aquelles que se’ls hagi fet alguna prova de diagnòstic de COVID-19 en els darrers tres mesos.


A més d’aquests punt fixe de cribratge a Tarragona, en una propera fase es realitzaran cribratges en punts mòbils a diferents poblacions del territori segons l’evolució de les dades epidemiològiques.

PUBLICITAT