Salut no troba problemes a l’Atenció Primària

Després de mesos El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública ha aconseguit reunir-se amb la Gerència de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, la Sra. Dolça Cortasa. Recordem que des del grup de treball reivindiquen una atenció primària 100% presencial i no depenen de La Meva Salut. Silvia Labodia, portaveu del grup, afirma que Cortasa “no reconeix una mala praxi a l’Atenció Primària”.

Sanitat atencio primaria
PUBLICITAT

Des de Salut han anunciat la contractació de més personal als CAP, però consistiran en personal IP i administratius, Labodia manté que això no soluciona el problema de l’atenció primària. La portaveu assegura que Cortasa també els va transmetre que “el CUAP al centre de la ciutat finalment no es farà”, al·legant que “es reforçaran les urgències del nou Joan XXIII”.

Actualment, el grup porta més de 4.000 signatures i està recollint també queixes personals a la Rambla Nova. Tot això culminarà el dia 7 d’abril amb una gran concentració a Tarragona i arreu del territori coincidint amb el Dia Mundial de la Salut.

PUBLICITAT