Sánchez i Viñuales es posicionen com la “política útil”

El Palau de congressos ha escollit aquest divendres l’acte de tancament de campanya del PSC a Tarragona on Rubèn Viñuales, alcaldable del PSC a la ciutat, s’ha envoltat de tota la seva militància, el primer secretari del PSC, Salvador Illa i el president de l’estat, Pedro Sánchez.

PSC acte final
PUBLICITAT

L’acte ha estat marcat per la “política útil” que proposen els socialistes, tant als municipis com a la Generalitat i a l’Estat. Pedro Sánchez ha demanat el vot al PSC per evitar tornar a “l’Espanya de les privatitzacions i les retallades” així com la “Catalunya de les discrepàncies”, assegurant que el seu partit “fa avançar Catalunya i Espanya plegades”. Sánchez ha tret pit d’una legislatura que considera “ha estat marcada per la pau social i la bonança econòmica”.

Rubèn Viñuales s’ha mostrat tranquil i confiat en l’alcaldia, assegurant que “governarà per transformar la ciutat”. Durant l’acte ha demanat al president de l’estat “cita per tirar endavant els projectes necessaris per a la ciutat”. El candidat ha criticat també l’acte d’ERC, assegurant que “només van parlar d’ell” i assegura que ell governarà per a tothom”.

Més enllà d’això Vñuales s’ha posicionat com un “candidat útil per transformar la ciutat” i ha remarcat també la necessitat de “comptar amb la complicitat de la resta de municipis del territori”.

PUBLICITAT