Sandra Ramos (PSC) critica el desajust pressupostari del Rambla Science

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, alerta de la més que possible pèrdua de més de dos milions d’euros dels fons Feder pel retard en la redacció del projecte executiu del Rambla Science. Ramos manifesta que “la intenció del conseller Fortuny era molt bona”, però “no s’ha fet la feina que s’havia de fer.

banc-espanya
PUBLICITAT

El conseller Fortuny ha explicat aquest matí que el projecte necessitarà prop de 2.300.000 € per ser finalitzat. Davant la diferència econòmica el conseller expressa que “hauran de buscar una nova fórmula, que passa per una pròrroga del Fons Feder i acollir-se als fons Next Generation. Sandra Ramos assegura que “això suposa un descrèdit com a gestor de projectes”.

Per al PSC, el projecte per la recuperació del Banc d’Espanya sempre ha estat un objectiu principal pel futur d’aquesta ciutat. La portaveu remarca la importància de “recuperar el Banc d’Espanya com a un espai de divulgació científica”, un model que assegura “s’ha vist com funciona a altres ciutats d’Europa.

PUBLICITAT