Sant Jordi també arriba a Ponent amb activitats musicals i literàries

La celebració de Sant Jordi a Ponent arrenca aquesta setmana amb una àmplia proposta d’activitats adreçada aproximadament a 2.000 infants. Un any més, l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET), a través el Pla Educatiu d’Entorn (PEE), i la Biblioteca Pepita Ferrer ompliran de música i literatura els barris de Ponent amb la participació d’onze escoles i instituts de la mateixa zona i cinc centres educatius del centre de la ciutat. La celebració de Sant Jordi a Ponent, una iniciativa consolidada que té la finalitat d’enriquir les activitats d’aquesta diada més enllà del 23 d’abril, tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 d’abril i l’epicentre serà la plaça Pilar Pradells de Torreforta. 

PUBLICITAT

Entre les activitats, destaquen la cloenda del Grup de Treball de Música i Entorn, en la qual 600 nens i nenes ballaran les danses tradicionals que s’han treballat al llarg del curs. Oberta a tota la ciutadania, la ballada tindrà lloc aquest dimecres 24 d’abril, de 10 a 13 h a la plaça Pilar Pradells de Torreforta.

L’endemà, dijous 25 d’abril, se celebrarà, a partir de les 11 h i a la mateixa plaça Pilar Pradells,el VIII Certamen Literari Olga Xirinacs amb l’entrega de més d’una quinzena de premis a l’alumnat dels centres educatius de Ponent. L’acte comptarà amb la il·lustre autora tarragonina i la participació de l’alumnat de les escoles de Bonavista, Campclar, Els Àngels, La Floresta, Riu Clar, Torreforta, La Salle Torreforta i els instituts de Campclar, Collblanc, Torreforta, i l’IE Mediterrani. 

Una altra de les activitats és la Marató de contes que tindrà lloc a la plaça Pilar Pradells el divendres 26 d’abril a les 10 h. L’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil de l’institut Vidal i Barraquer representaran contes amb titelles davant dels infants dels centres educatius de ponent. Hi participaran uns 200 infants d’educació infantil i de primer cicle de primària. 

PUBLICITAT