Sant Magí en el punt de mira

Aquest diumenge les colles castelleres tarragonines han demostrat que continuen en molt bona forma i han realitzat molt bones actuacions en les seves respectives diades.

FOTO TWITTER CCSant Pere Sant Pau
PUBLICITAT

La Colla Jove Xiquets de Tarragona s’ha desplaçat fins Llorenç del Penedès en la Diada de la seva Festa Major acompanyats pels Nois de la Torre. Els liles han demostrat un cop més en el bon nivell que està la colla i així ho ha demostrat amb el torre de set descarregat en la primera ronda. En les dues següents rondes van apostar per castells de 8 que van assolir amb facilitat. Un 3de8 i un 4d8 sense complicacions. Van finalitzar la diada amb dos pilars de 5 i sis pilars de 4.

Per la seva banda els Xiquets del Serrallo i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han actuat en la Diada a Pallaresos. Els del barri mariner continuen ferms amb els castells de 7 i en primera ronda han descarregat el 4d7 i han apostat per un castell amb pilar què és el 4d6 amb l’agulla. Els del Serrallo van aconseguir descarregar els 3 castells i van acabar la diada dels Pallaresos amb dos pilars de quatre.

Els del barri cooperativista continuen en bona dinàmica i van repetir en 2d7 i el 5d7 com van portar en la diada de Santa Anna. A tercera ronda van aconseguir descarregar un 4d7 amb l’agulla i ja en porten 6 en el seu compte particular d’aquest 2022. Van acabar la diada descarregant un poderòs pilar de 6.

Tanmateix, les colles castelleres de la Jove de Tarragona, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets de Tarragona organitzen una sortida en bicicleta aquest dissabte 13 d’agost. És la coneguda com la pujada de Sant Magí de la Bufaganya. A falta d’11 dies per Sant Magí, les colles castelleres ja tenen el punt de mira a una de les festes més importants per la ciutat.

PUBLICITAT