Sant Magí i iMAGInada inicien l’activitat cultural d’aquest cap de setmana

Avui ja comencen els primers actes de la programació de les festes de Sant Magí a Tarragona. La ciutat recupera la seva totalitat d’actes festa després de dos anys sense poder celebrar-ho al complert. Des d’avui fins al dia 19 la ciutat s’engalana per una setmana. És una festivitat molt esperada pels tarragonins i tarragonines.

PUBLICITAT

Al camp de Mart ja està preparat per la 14a edició de la iMAGInada i se celebra aquest cap de setmana a partir d’aquest divendres a les 19:00 h amb l’actuació d’Aldea teatre i la Xaranga pujats de to. També comptarà amb tallers infantils, de mecànica bàsica, tastets de gintònics entre d’altres. Donarà per finalitzada la seva programació el diumenge 15 a les 03:00 h de la matinada amb la punxa discs Marilen.

Aquest dissabte també es durà a terme la pedalada castellera organitzada per Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau, Xiquets de Tarragona i Colla Jove Xiquets de Tarragona. Tindrà inici des de Tarragona i es dirigiran fins a l’ermita de Sant Magí De la Bufaganya.

També el mateix dia al matí fins al dia 18 es farà un recorregut per la Tàrraco Romana pels més petits. A més a més els Xiquets del Serrallo organitzen per tercer any la festa d’escuma blava que tindrà lloc al Moll de Costa, 1 a les 11:00 h.

Justament en l’època de les llàgrimes de Sant Llorenç es realitzarà la 5a Marxa de l’Aigua de Sant Magí que tindrà inici des de la localitat de Rodonyà fins a la capital tarragonina. Inici a les 156:00 h i a les 2:00 h de la matinada es tancarà la meta.

Tanmateix, el dissabte 13 a la tarda a la plaça de les Cols de Tarragona es portarà a cap un any més el càsting de La Cucafera busca princesa i cavaller.

A la nit el cantant de música urbana i flamenc “Maka” actuarà a les 19:00 h a la Tarraco Arena.

El diumenge als Jardins del Camp de Mart arriba l’espectacle infantil: les aventures de la Bababoom organitzat i dins dels actes de La iMAGInada.

PUBLICITAT