Santiago Castellà pren càrrec com a nou subdelegat del Govern

Santiago Castellà ha pres càrrec com a nou subdelegat del Govern a Tarragona aquest dimarts en un acte presidit per la delegada del govern a Catalunya, Maria Eugenia Gay, i en companyia de les autoritats polítiques, policials i empresarials del Camp de Tarragona.

Santi Castella subdelegat govern
PUBLICITAT

Castellà, de cinquanta-cinc anys i professor universitari de professió, deixa el seu càrrec al senat d’Espanya per prendre el relleu de Joan Sabaté com a subdelegat del govern espanyol, qui va presentar la seva renúncia fa un mes. En el seu discurs Castellà ha cridat al consens i al diàleg, defensant la subdelegació com un punt de connexió entre totes les administracions públiques del territori. El subdelegat ha recalcat la necessitat de “transformar les bases productives per impulsar la tecnologia del coneixement”. Un repte de futur que per Castellà ha de “fer créixer les comarques tarragonines i convertir-les en una referència”.

Un acte que també s’ha centrat en l’agraïment a la feina del subdelegat sortint, Joan Sabaté, també professor, que ara tornarà a exercir la docència.

PUBLICITAT