La problemàtica de material a les escoles s’arrossega des de l’abril

Quan està a punt d’acabar el primer trimestre escolar encara hi ha alumnes que no tenen material tecnològic per seguir les classes a distància quan estan confinats. 

PUBLICITAT

El Conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló, ha explicat que han comprat 325.000 ordinadors per als alumnes i 72.000 per als professors, a més de 95.000 punts de connexió. A hores d’ara assegura que ja han repartit 45.000 connectivitats i “tothom qui ho ha demanat en té”, però que d’ordinadors només n’han arribat “20.000 i ja els han començat a repartir”. Bargalló ha destacat que “venen avions amb el material”.

Bargalló ha comentat que l’Estat Espanyol ha comprat 500.000 ordinadors i n’ha donat 30.000 a Catalunya, però no esperen que arribin abans de l’abril.

Pel que fa al primer trimestre escolar el Conseller que ha funcionat “bé” i ha assegurat que han decidit començar l’11 de gener “perquè s’estalvien les incidències que es faran al voltant de Cap d’Any i Reis”. A més el cribratge intensiu entre professionals deocents i alumnes es farà concentrat en tres setmanes. 

PUBLICITAT