Segell tarragoní i aposta pel filial en el nou projecte del Nàstic

Tornada a la feina del Nàstic de Tarragona amb les primeres proves PCR i amb la presentació definitiva de l’staff de Raül Agné en la seva aventura al capdavant de la banqueta grana. L’exentrenador de la Pobla, Dani Vidal, Joan Torné i l’entrenador de porters Manuel Oliva, seràn els acompanyants d’Agné en la nova Primera Divisió de la Federació de Futbol.

PUBLICITAT

De fet, el president Josep Maria Andreu i el director esportiu Sergi Parés han avançat que aquest projecte serà una aposta tarragonina i amb gent del de la casa com a aposta del club. Així ho explicava el director esportiu del Nàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu.

Pel que fa a les incorporacions el Nàstic preveu tancar dues incorporacions més: un defensa central i un davanter centre. Parés també ha remarcat que pujaran 5 o 6 jugadors de la Pobla, a més dels juvenils en la seva gran temporada amb l’exentrenador Felip Ortiz.

El conjunt grana començarà demà els primers entrenaments amb la preparació dels partits de pretemporada, en la primera parada el 17 de juliol, davant l’Espanyol de Vicente Moreno en el seu retorn al Nou Estadi.

PUBLICITAT