Segon concert del cicle d’estiu del Quartet Gerhard als Serveis Territorials de Cultura a Tarragona aquest divendres

Aquest divendres es durà a terme el segon concert del cicle musical del prestigiós Quartet Gerhard a Tarragona. La proposta la impulsa els Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat i se celebra a la sala d’actes de la seva seu a la ciutat, al Carrer Major, encara aquest divendres i el pròxim dimarts a les 20h amb entrada gratuïta.

PUBLICITAT

El Quartet Gerhard és una formació reconeguda com un dels quartets amb més projecció en l’àmbit europeu. Destaca per la seva sensibilitat sonora i el seu profund respecte per la música i té base establerta a Tarragona.

Aquest divendres es durà a terme el concert “En memòria de la bellesa”, un programa que reflexiona al voltant de l’acte de crear i, per oposició, l’acte de destruir per reflexionar sobre quin paper juga l’art dins de la mirada de l’ésser humà, a través de temes de Shostakovich, Tchaikovsky i Bach. Tancarà el cicle de concerts el programa previst per al pròxim dimarts en el qual el Quartet Gerhard traslladarà al públic un programa dedicat a Shostakovich.

PUBLICITAT