Segona sessió del Festival Itinerant de Cinemes Africans de Catalunya

Aquest dimecres dia 10 de juliol a l’Espai Jove de la Palmera, a les 22h, organitzat per l’Ajuntament de Tarragona i en col·laboració amb el Fons Català de Cooperació i CinemÀfriques, es durà a terme la segona sessió del festival Itinerant de Cinemes Africans de Catalunya (FICAC).

PUBLICITAT

Les pel·lícules que es presenten en el festival, estan categoritzades en quatre eixos temàtics: migracions, colonialisme, feminisme i emergència ambiental, amb l’objectiu principal de donar al públic diferents perspectives de les realitats que dibuixen la vida al continent i posar sobre la taula noves mirades del cinema d’autor africà. En aquest cas, el film representat serà Contes de la ciutat occidental, de Maïmouma Jallow, amb una mirada de perspectiva de gènere, que reflexiona sobre la tradició i la modernitat.

El mateix dimecres, a les 19h, l’activista pels drets humans, Silvia Ayang, coneguda com a Afropoderossa a les xarxes socials, manifestarà les evidències dels prejudicis del seu últim llibre “Espanya no és només blanca”.

PUBLICITAT