Segueix la pluja de baixes a Ciutadans

Aquest dilluns Lorena de la Fuente prenia possessió com a nova Consellera de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona. Poc més de 24 hores més tard la Consellera del mateix partit, Sònia Orts, ha anunciat que ha demanat la seva baixa de Ciutadans, segons ha afirmat ella, després de “8 anys de militància”. Orts confirma que “aquesta decisió no ha sigut fàcil”.

PUBLICITAT

La fins ara Consellera del partit ha comentat que es va afiliar perquè “pensava que era un partit diferent” però que a hores d’ara està “decebuda i se sent enganyada”. Assegura que ha intentat que “Ciutadans canviï sense èxit, i per això no es pot seguir enganyant a ella mateixa ni a la gent que l’envolta”. Critica que el partit mai hagi mirat pel municipalisme, i diu que “ella vol seguir lluitant per Tarragona i fer la ciutat millor”. Per això afirma que seguirà treballant per Tarragona. Amb tot passarà a ser regidora no adscrita de l’Ajuntament.

Tot i això Lorena de la Fuente, que va jurar càrrec ahir, no deixa el partit, però José Luis Calderón també deixa Ciutadans i serà Conseller no adscrit. Per tant tot apunta que Ciutadans es quedarà només amb dos Consellers al plenari dels quatre que tenia, ja que dos seran no adscrits.

PUBLICITAT