Seguiment positiu al simulacre per risc químic més gran al territori

El simulacre per risc químic més gran del territori ja s’ha dut a terme amb èxit a la ciutat de Tarragona. Fins a 20 sirenes als barris de Ponent han sonat en motiu del simulacre dins del PLASEQTA que ha dut a terme Protecció Civil.

Simulacre de Risc Quimic Plaseqta
PUBLICITAT

A dos quarts de set de la tarda, sonaven les sirenes per aquest accident químic simulat i on s’ha demanat el confinament durant 15 minuts de la població, on s’han sentit als barris de Ponent de la ciutat com l’Anella Mediterrània, a Bonavista, a Torreforta, al polígon Les Gavarres, a la Universitat laboral i al PPU-10. A més, el simulacre també ha afectat a Salou, Vila-seca i La Canonja.

Així valorava aquest seguiment Joan Ramon Cabello, responsable territorial de Protecció Civil a Tarragona.

Un simulacre que ha comptat amb un seguiment ampli de les diverses autoritats dins del 112 i amb missatges als dispositius mòbils demanant el confinament de la població i on han acabat per sonar en el pla de desactivació quan tocaven les 18:45h de la tarda. Des de Protecció Civil han fet una valoració postivia del seguiment del primer simulacre de risc químic més gran al territori

PUBLICITAT