Sense notícies sobre la ubicació de la Ciutat de la Justícia

La ubicació del nou Fòrum de la Justícia de Tarragona és un tema que aquestes setmanes està a l’ordre del dia de les diverses agendes polítiques. Ja fa temps que es reclama que a la ciutat n’hi hagi un en condicions, però de moment, no se sap ni on s’ubicarà. 

PUBLICITAT

El Diputat al Parlament de Catalunya pel PSC de Tarragona, Rubén Viñuales, reclamava que es situés a la Tabacalera, ja que creu que seria un lloc molt adequat per aquest equipament. 

Viñuales assegura que abans del 31 de desembre del 2021 s’havia de dir on aniria aquest Fòrum i avui dia encara no tenen notícies.

Per la seva banda l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha explicat que s’ha recuperat feina que s’havia fet amb l’anterior departament. I ha dit que una possibilitat és que la ciutat de la justícia vagi situada a la Tabacalera.

L’alcalde ha etzibat que no volen regalar patrimoni, així i tot, si hi ha una proposta que es pot tirar endavant amb les seves compensacions ho veuen factible. Pel que fa a la biblioteca, que ha de ser provincial, i ha d’anar en aquest indret també, Ricomà ha dit que no es pot tocar. Finalment, ha sentenciat que no bloquejaran cap situació, però volen propostes clares.

PUBLICITAT