Sergi Feijoo continuarà com a cap de colla dels Xiquets de Tarragona la temporada que ve

Els Xiquets de Tarragona han tornat a donar suport a la junta técnica de la temporada pasada i Sergi Feijoo repetirà com a cap de colla de la formació ratllada el 2018. Així ho han decidit els matalassers en l’assemblea que es va celebrar aquest divendres a l’Antiga Audiència.

dav
PUBLICITAT

L’Assemblea va aprovar per unanimitat l’informe de gestió de la junta tècnica d’aquest 2017, mentre que, després de presentar el seu projecte per al 2018 amb canvis en l’equip, la seva continuïtat també va ser ratificada amb el 85% dels vots a favor.

Sergi Feijoo, doncs, continuarà com a cap de colla, amb Georgina Amposta com a segona cap de colla i Luis Úbeda com a cap de troncs, en un equip en el qual Albert Guillemat serà cap de nuclis. Finalment, Roger Budesca serà responsable de l’escola de castells.

Com a novetats en el nou organigrama tècnic, Oriol Sánchez serà el nou cap de pinyes, mentre que Marta Sancho será la nova cap de canalla. Encara en clau de canalla es crea la figura del coordinador d’àrea, que exercirà Ramon Puig. Jesús Monlleo será nou responsable de l’àrea física mentre que Maite Fabà s’integra en l’àrea psicológica.

PUBLICITAT